Kleedjesmarkt 2023

Om 6.30 uur begint de opbouw van de kleedjesmarkt. Deelname aan de kleedjesmarkt is gratis. Tijdens de kleedjesmarkt komt de organisatie langs met een collectebus waarin u een vrijwillige bijdrage kunt doneren.

Wilt u met de auto het terrein oprijden, dan kost dit €10.00. Dit is inclusief parkeren (na het uitladen) en gebruik van de paardentram van de parkeerplaats aan de Lage weide naar het evenemententerrein. Uiterlijk om 8.30 uur moet het terrein autovrij zijn.

Geclaimde plekken

Jaarlijks worden er al vroegtijdig buiten de verantwoording van de organisatie plekken binnen het evenemententerrein geclaimd en afgezet. In aanvulling op het onderstaande reglement heeft de organisatie besloten dat “geclaimde” plekken die niet om 08.00 uur zijn bezet door de organisatie worden toegewezen aan andere deelnemers. Eventueel aanwezige zaken zoals linten, stoelen, kliko’s etc zullen in deze gevallen worden verwijderd.

Plattegrond marktterrein:

Foodplaats huren:

Op dit moment zijn er vrijwel geen beschikbare plaatsen meer. In het uitbreidingsgebied is mogelijk nog plaats echter de beschikbaarheid van water en elektriciteit is hier uitermate beperkt.

Men moet in het bezit zijn van de vereiste papieren en het moet gaan om de verkoop van eten waarbij de concessie van de verkoop van Vis, Loempia’s, Aardbeien, IJs, Pannenkoeken, Falafel en Patat al vergeven is.